Cautare

4011 de rezultate pentru "florin radu" (3.30 secunde)
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania.
Florin Mihaltan: ... Florin Mihaltan la conferinta de presa care a avut loc la cafeneaua Van Gogh din Capitala. Diana Vasiliu, terapeut specializat in terapia anti-fumat:
Florin Mihaltan: ... Este concluzia lansata de profesorul doctor Florin Mihaltan, presedintele Societatii Romane de Pneumologie, cu ocazia lansarii celei de-a patra editii a campaniei Respira Sanatate, derulata de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).
Florin Citu a declarat, in aceasta dimineata, ca i se pare bizar argumentul lui Marcel Ciolacu potrivit caruia social-democratii nu ar accepta numele Florin Citu pentru propunerea de premier doar pentru ca au initiat o motiune de cenzura in urma careia guvernul condus de acesta a picat.
Portarul Florin Nita (34 de ani), de la Sparta Praga, a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, la Gala Fotbalului Romanesc 2021. Florin Tanase, capitanul de la FCSB, s-a asteptat sa primeasca acest trofeu.
Apar informatii noi in cazul studiilor ministrului Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Florin Roman.
Florin Roman, ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, nu este licentiat al Universitatii Babes-Bolyai (UBB), asa cum apare in CV-ul sau oficial, a declarat miercuri profesorul Daniel David, rectorul universitatii clujene.
La emisiunea Digi Sport Special, agentul FIFA Florin Iacob a declarat ca Novak Djokovic a fost tratat nedrept in Australia, asa cum a declarat si Srdjan Djokovic, tatal sportivului.
Presedintele PNL Florin Citu le-a raspuns, miercuri, partenerilor de guvernare de la PSD in legatura cu Ordonanta de Urgenta adoptata marti de guvern pentru plafonarea preturilor si compensarea facturilor la energie si gaze. ... Florin Citu a mai declarat ca ordonanta poate fi modificata cand ajunge in Parlament.
Secretarul general al PNL, Dan Vilceanu, a declarat, vineri, la intrarea in sediul partidului, ca cei patru prim-vicepresedinti liberali i-au solicitat lui Florin Citu sa convoace o sedinta statutara pentru organizarea unui congres care sa aleaga o noua conducere.
Presedintele Senatului, Florin Citu, va pleca in Ucraina miercurea viitoare. Florin Citu a intermediat discursul lui Zelenski in Parlamentul de la noi.
Congresul conservatorilor a facut din prahoveanul Florin Anghel un perdant castigator. ... Ce a pierdut PC si a castigat Florin Anghel in afara celor 557 de voturi?
Si maneaua care pare a sintetiza cel mai bine atitudinea celor care se falesc cu titlul de alesi ai neamului este una in care "inegalabilul" Florin Salam doreste sa-i moara dusmanii.
sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi. ... - Sotul meu, Florin Ochescu, m-a ajutat enorm. ... Imi doresc ca la acest moment aniversar sa cant alaturi de sotul meu, Florin Ochescu, si baiatul meu, Iulian Ochescu, pe aceeasi scena.
Florin Hahui de 34 de ani, a plecat din tara dupa declansarea anchetei si a fost condamnat in contumacie la sase ani de inchisoare. ... Vaslui) si Florin Hahui, din Galati, ambii fiind trimisi in judecata sub acuzatia de talharie.
FLORIN de 20 de ani, S. ... FLORIN si S. ... FLORIN si S. NELU in stare de retinere pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar fata de L.
In schimb, atat primarul Catalin Flutur, cat si viceprimarul Florin Ghiorghita au replicat ca municipalitatea nu poate inchide magazine pentru care nu a eliberat autorizatii de functionare. ... Produsele se comercializeaza la negru, exact ca drogurile", a afirmat Florin Ghiorghita.
Florin de 20 de ani, N. ... Florin si N. ... Florin, coautor la comiterea faptei. Cei trei sunt cercetati in stare de retinere, sub aspectul comiterii infractiunii de "Ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", urmand a fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
google-analytics.com